World of Tanks

World of Tanks Blitz, devasa çok oyunculu, oynaması ücretsiz, tanklara dayalı bir strateji oyunudur. Belaruslu küçük Wargaming stüdyosu tarafından, kullanımı ücretsiz bir model kullanılarak geliştirilmiştir.

  1. World of Tanks
  2. World of Tanks

Çevrimiçi bir oyun olduğu için oynamak için çevrimiçi olmanız gerekir. Oyun birçok haritayla birlikte gelir ve en baştan 10. seviyeye kadar oynanabilir.

Daha önce böyle bir oyun oynamadıysanız, en gelişmiş oynanışa sahip olan başlangıç ​​seviyesine bağlı kalmanız en iyisidir. Aksi takdirde, devam edemeyecek kadar kaybolmuş ve kafanız karışmış olabilir.

World of Tanks Blitz bilgisayarda oynanır ve çeşitli oyuncu sınıflarından oluşur. Bu oyunda kullanılan stratejilerin çoğunda kullanılan standart tanklara sahipsiniz. Karşı tarafı desteklemek veya yok etmek için sınıfınızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca, aslında tank olarak sayılmayan “sıfırlar” da vardır, sadece diğer takıma mümkün olduğu kadar çok zarar vermek için oradadırlar. Buna ek olarak, garajınıza hava üniteleri de satın alabilir ve yerleştirebilirsiniz.

World of Tanks

World of Tanks Blitz oyuncularının çoğu size kazanmanın anahtarının her pozisyon için doğru tankları satın almak ve daha zayıf tanklarınızı hasar veren tanklarla eşit seviyeye getirmek için garajınızın yeteneklerini kullanmak olduğunu söyleyecektir. Android cihazlar, tanklar gibi hasar veren birimlerin üstesinden gelebilecek kadar güçlü olmasa da, bunların mobil yetenekleri genellikle daha yararlı olabilir. Bu nedenle, World of Tanks Blitz oyuncularının çoğu iOS cihazlarıdır, çünkü oyun kalitesi olası bir gecikmeye meyilli Android cihazında o kadar da iyi görünmez.

World of Tanks
World of Tanks

Elbette, oyuncuların savaşları kazanmak için kullandıkları World of Tanks Blitz stratejisi, büyük ölçüde oyunun mekaniğini anlamalarına bağlıdır. Ne zaman ve nerede savaşılacağını bilmek, genellikle yaşam ve ölüm arasındaki fark olacaktır. Bildiğiniz gibi, belirli stratejiler belirli stratejilerde ilerlemenize yardımcı olabilir. Zaferi sağlamak için bu ipuçlarını dikkatlice düşünmeli ve oyununuza uygulamalısınız.

Garena Free Fire MAX Apk Ücretsiz İndir

Bir savaşa girmeden önce yapmanız gereken ilk şey, onarım malzemelerine ve sağlığınızı yenileyen yiyeceklere yüklenmek. Tanklar saldırıya geçtiğinden, genellikle düşman tankları tarafından kuşatılacaksınız. Bunları tüm düşman ekibi yok etmeden önce yok edebilirseniz, savaşta üstünlüğünüz olur. Savaşa girdikten sonra rakiplerinizin tanklarında anten veya tekerlek gibi zayıf noktalar bulmaya çalışın. Bu faktörler genellikle sizin veya takımınızın raundu kazanıp kazanmayacağını belirleyecektir.

Hill Climb Racing Apk İndir

Onarım öğelerini kullanmanın yanı sıra, oyuncular mağazadan yükseltme satın alarak tanklarını inşa edebilirler. Tanklarda olduğu gibi, satın aldığınız yükseltme türlerini kullandığınız tankların türüne göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Örneğin güçlü bir motora sahip olmak tanklarınızın hızını artırırken, ağır zırha sahip olmak bu değeri düşürür. Tanklarınızı nasıl etkili bir şekilde oynayacağınızı bilmek, oyuncu için World of Tanks Blitz stratejisini oynamayı daha eğlenceli hale getirecektir.

Array
Share World of Tanks Blitz Apk İndir 8.3.0.658
TwitterFacebookGoogle+BufferLinkedInPin ItWhatsappTelegram

Review & Discussion

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir