PK XD Apk İndir 2022

PK XD Apk İndir 2022

Latest Update on

Overview Information

Name PK XD - Play with your Friends
Package com.movile.playkids.pkxd&hl
Publisher Afterverse
Category Adventure
Version 0.44.0
Size 166M
Requires Android 4.4 and up
MOD Features En yeni güncellemeler ve hileler mevcuttur.
Updated On
pk xd apk, pk xd codes, play pk xd, pk xd apk money diamond cheat, ...

PK XD ; Oynaması ücretsiz, eğlenceli, Facebook tabanlı bir aksiyon-macera oyunu arıyorsanız, PK XD’den başkasını aramayın. Günümüzün popüler ücretsiz flash oyunlarının çoğuna benzer, ancak aynı zamanda birkaç güzel özelliği de vardır.

  1. PK XD Apk İndir 2022
  2. PK XD Hileli Apk İndir 2022
  3. PK XD Apk Oyna İndir 2022
  4. PK XD Apk Club İndir 2022
  5. What's Latest New
  6. PK XD Apk Club İndir 2022

Örneğin, kendi avatarınızı oluşturabilir ve görevlere gidebilir, bir şeyler satın alabilir, düşmanlarla savaşabilirsiniz, vb. Temelde düşmanlarınızı “öldürdüğünüz” birçok oyunun aksine, bir şeyleri başarmak için karakterinizi geliştirebilirsiniz. Örneğin, PK XD‘de bir göreve gittiğinizde, her biri bir öncekinden farklı olan birkaç farklı görevden birini yapmayı seçebilirsiniz. Bu, her görevi daha ilgi çekici hale getirmeye yardımcı olur.

İçerik

PK XD Apk İndir 2022

Görevlere ve avatar özelleştirmesine ek olarak, PK XD’de çeşitli başka etkinlikler de var. Oyuncular yapbozlar yapabilir ve karakterlerini diğer oyuncular (özel veya genel) tarafından tasarlanan giysilerle giydirebilirler. Ayrıca paintball ve karting gibi çeşitli mini oyunların yanı sıra canavar terlikler de vardır. Mini oyunlar özellikle eğlencelidir, çünkü mobil oyun platformunda geleneksel bir mini oyunu oynamak için gereken yüzlerce saniyenin aksine hem basit hem de oynaması hızlıdır.

Pokémon UNITE Hileli APK indir sürüm

Sanal dünyada mevcut olan birçok aktiviteye ek olarak, oyuncular özel “bölgelere” katılabilirler, burada özel mücadelelere girebilirler, diğer oyuncularla savaşabilirler veya zamana karşı oynayabilirler. Gerçek hayattaki hayvanat bahçeleri gibi, sanal dünyada kafesteki en az bir hayvanın serbestçe hareket etmesine izin verilir. Bununla birlikte, eğer o hayvan başka bir oyuncunun avatarına çok yaklaşırsa, o oyuncunun evcil hayvanı “rahatlatmaya” ihtiyacı olacaktır – aksi takdirde, o oyuncu o oyuncunun sanal evcil hayvanını kaybeder. Ek olarak, daha “olgun” PK XD’lerin bazılarında, bu oyuncuların diğer oyuncularla savaşmak veya biraz daha eğlenmek için girebilecekleri özel “bölgeler” vardır.

PK XD Hileli Apk İndir 2022

PK XD
PK XD

PK XD Apk Oyna İndir 2022

Gördüğünüz gibi bu oyun öncelikle çocuklar için olsa da herkese yönelik. Sadece çocuklar için değil, yetişkinler bile bu harika küçük sanal evcil hayvanla oynamayı seviyor. PK XD ile oynamanın birçok yolu vardır, bu da çok fazla çeşitlilik olduğu anlamına gelir. Ayrıca, oyunların çoğuna katılım ücretsiz olduğundan, herkese farklı bir şey deneme şansı verir. Sanal dünyada çok çeşitli farklı karakter türleri vardır, bu nedenle oyuncular birlikte olmak istedikleri birini seçebilirler – ve aralarından seçim yapabilecekleri o kadar çok sevimli yaratık var ki, muhtemelen hangisini istediklerini seçmekte zorlanacaklar. ile evcil hayvan olun! World Truck Driving Simulator 1.223 Apk 

PK XD Apk Club İndir 2022

Peki ya oyunların kendileri? Oyuncular, hedefi bulmaya çalışırken veya düşman askerlerini öldürerek veya patlayıcıları ateşleyerek sanal dünyadaki çeşitli hayvanları kurtarmaya çalışırken büyük bir kaleyi keşfetmelerine izin veren çeşitli macera oyunları arasından seçim yapabilir. Ayrıca, sizi diğer çevrimiçi kullanıcılarla karşı karşıya getiren bazıları da dahil olmak üzere çok çeşitli savaş oyunları arasından seçim yapabilirler. Bulmacaları bir araya getirmek veya ölülerin ruhlarını yok etmek gibi mini oyunlar oynayabilirler. Hatta “dövüş” tipi oyunlar oynayabilir ve kendi avatarlarını dövüşçü olarak kullanabilirler.

Ekran Alintisi 5

FRAG Pro Shooter Apk Hileli Sürüm

Grafikler ve sesler gerçekten aklınızı uçurmayacak olsa da, sevimli yaratıklarla flash oyunlar oynamayı seviyorsanız, bunu denemek muhtemelen sizin için çok eğlenceli olacaktır. Sanal dünyada farklı aktiviteleri denemekten hoşlanıyorsanız, bu muhtemelen oynamaya devam edeceğiniz bir şey olacaktır. Eğlence ve eğlencenin harika bir karışımı var ve çoğu insanın hoşuna giden şey de bu – eğlenceyi eğlenceyle birleştirmek!

What's Latest New

PK XD Apk Club İndir 2022

Rate and Review by Google Play Store

4.3
3303827 total
5  
4  
3  
2  
1  
Array

Review & Discussion

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir